FashionDays in 2021 en 2022

Wanneer worden de FashionDays gehouden in 2021 en 2022

Om de FashionDays in de toekomst verantwoord te blijven organiseren en een goede doorstroom in het WFC te garanderen kiezen we in 2021 en 2022 om de bezoekers te verspreiden worden over een beperkt aantal tijdslots.

FashionDays

Najaar 2021: 8 t/m 10 oktober 2021
Voorjaar 2022: 8 t/m 10 april 2022
Najaar 2022: 7 t/m 9 oktober 2022
In alle bovenstaande data gaat het om een 3 dagen sale op vrijdag, zaterdag en zondag.

Coronamaatregelen
Voor de toegang van de FahionDays gelden de maatregelen die door de overheid en/of de Gemeente Amsterdam worden opgelegd. Wij zullen u op onze website en per mail informeren zodra hier zekerheid over is.

Wat gebeurt er met mijn reeds gekochte kaarten?
U heeft reeds vouchertegoed ontvangen, zodat u zelf kunt beslissen voor welke editie(s) u deze wilt gebruiken. Het tegoed is te verzilveren voor alle toekomstige edities van de FashionDays + alle overige evenementen op www.trioticket.com. Heeft u meerdere reserveringen op hetzelfde e-mailadres, dan wordt het saldo van de vouchers automatisch bij elkaar opgeteld.

Hoe lang is mijn voucher te gebruiken?
Je kunt het tegoed van de voucher minimaal 36 maanden gebruiken.

Kan ik mijn voucher inwisselen voor geld?
Wenst u geen gebruik te maken van uw voucher, dan kunt u tot 3 maanden (9 juli 2020)na de oorspronkelijke datum van het evenement een verzoek tot terugbetaling indienen. Echter is de huidige ticketregeling niet voor niets opgezet organisaties kunnen omvallen als iedereen tegelijk zijn geld terugvraagt. Vandaar ook dat I.s.m. de overheid de Regeling Ticketgelden Coronacrisis is gepubliceerd. Lees hier verder over de regeling.

We kijken er enorm naar uit om u weer te mogen ontvangen en een onvergetelijke shopervaring te bieden. Tot bij de FashionDays!