FashionDays in najaar 2021 en 2022

In verband met de voortdurende situatie rondom Covid-19 en de getroffen overheidsmaatregelen, kunnen helaas de FashionDays in april 2021 nog niet doorgaan.

Om de FashionDays in de toekomst verantwoord te blijven organiseren en u een onvergetelijke shopervaring te geven, kiezen we in 2021 en 2022 voor meerdere edities van de FashionDays waarin bezoekers verspreid worden over een beperkt aantal tijdslots.

FashionDays

Najaar 2021:8 t/m 10 oktober
Voorjaar 2022:8 t/m 10 april 2022
Zomer 2022:1 t/m 3 juli 2022
In alle bovenstaande data gaat het om een 3 dagen sale op vrijdag, zaterdag en zondag.

Wat gebeurt er met mijn reeds gekochte kaarten?
U ontvangt vouchertegoed, zodat u zelf kunt beslissen voor welke editie(s) u deze wilt gebruiken. Het tegoed is te verzilveren voor alle toekomstige edities van de FashionDays + alle overige evenementen op www.trioticket.com. Hieronder vallen naast de FashionDays nog diverse kleinschalige sample sales.

Had u uw kaarten rechtstreeks bij TrioTicket gekocht, dan heeft u het vouchertegoed al eerder ontvangen. Heeft u nog niet eerder een voucher ontvangen, dan ontvangt u deze medio maart 2021 in uw mailbox. Heeft u meerdere reserveringen op hetzelfde e-mailadres, dan wordt het saldo van de vouchers automatisch bij elkaar opgeteld.

Hoe lang is mijn voucher te gebruiken?
Je kunt het tegoed van de voucher minimaal 36 maanden gebruiken.

Kan ik mijn voucher inwisselen voor geld?
Wenst u geen gebruik te maken van uw voucher, dan kunt u een verzoek tot terugbetaling indienen. Echter is de huidige ticketregeling niet voor niets opgezet organisaties kunnen omvallen als iedereen tegelijk zijn geld terugvraagt. Vandaar ook dat I.s.m. de overheid de Regeling Ticketgelden Coronacrisis is gepubliceerd. Lees hier verder over de regeling.

We kijken er enorm naar uit om u weer te mogen ontvangen en een onvergetelijke shopervaring te bieden. Tot bij de FashionDays!