Verkeer: Delflandlaan gestremd

Tijdens de FashionDays is de Delflandlaan afgesloten voor autoverkeer tussen de Schipluidenlaan en de afrit van de Cornelis Lelylaan. Het autoverkeer van en naar de omliggende wijken leiden we om. Het Koningin Wilhelminaplein is te bereiken via de Johan Huizingalaan en de Pieter Calandlaan. Fietsers en voetgangers kunnen wel langs de werkzaamheden.

Waar kan ik parkeren?
U kunt parkeren in de parkeergarage van het World Fashion Centre. Indien deze vol is volg dan de aanwijzingen op van de verkeersregelaars. Let wel op de openingstijden van de parkeergarages.
Uitrijkaarten zijn verkrijgbaar in de centrale hal van het World Fashion Centre World Fashion Centre tegen een vast tarief van € 10,00.
Parkeerruimte in Amsterdam is schaars en het openbaar vervoer is een goed alternatief.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer
Het WFC is goed te bereiken met openbaar vervoer: Trein Station Lelylaan), tramlijnen 1, 2 en 17 alsmede metrolijn 51. Op de verschillende haltes staat het WFC aangegeven. Van station Lelylaan is het circa 5 minuten lopen. U ziet de torens al liggen. Vanaf de tramhaltes bent u met een paar minuten in het WFC. Wellicht is dit een plezierige methode om het WFC te bereiken.

Voor meer informatie, verwijzen we je graag door naar de website van de Gemeente Amsterdam.