FashionDays

Tijdens de FashionDays is het WFC Amsterdam toegankelijk voor de consument. Verspreid over een beperkt aantal tijdslots krijgt u dan de unieke kans te shoppen in dit grootste mode-handelscentrum ter wereld, met talloze nationale en internationale merken/labels. In het WFC Amsterdam tref je een ruime sortering dameskleding aan. Tevens tref je een groot assortiment mode accessoires aan..

Slaat u in dit walhalla van de mode uw slag? Reserveer hier uw tickets!
 
Uw bezoek aan de FashionDays
WFC Amsterdam (World Fashion Centre) bevindt zich aan het Koningin Wilhelminaplein 13, Amsterdam. Om toegang te krijgen tot de FashionDays kunt u uw ticket laten scannen bij de hoofdingang aan de voor- en achterzijde van het gebouw. Volg de bewegwijzering en print uw tickets thuis of houd deze gereed op uw smartphone. Hierdoor kunnen we gemakkelijk en contactloos uw toegangsbewijs scannen. 
 
Merken
Bent u benieuwd naar de aanwezige merken? Via www.FashionDays.nl/merken zoekt u uw favoriete merk, segment of showroom.
 
Aanvangstijd ticket
Uw ticket geeft toegang vanaf de aanvangstijd van het gekozen tijdstip. Deze aanvangstijden worden strikt aangehouden. Dat betekent dat u niet naar binnen kunt voordat uw tijdslot begint.
  
Kom met het openbaar vervoer!
Amsterdam bezoeken met de auto wordt steeds meer ontmoedigd. We adviseren daarom om de FashionDays te bezoeken met het openbaar vervoer. Treinstation Lelylaan is op loopafstand, net als tramlijnen 1, 2 en 17 + de metrostations Heemstedestraat en Lelylaan. Komt u toch met de auto, dan adviseren we u te parkeren in de WFC Parkeergarge (VOL = VOL). Uitrijkaarten hiervoor zijn verkrijgbaar bij de FashionDays informatiebalie in de centrale hal voor €12,-. Let op: Wij verkopen geen uitrijkaarten voor Q-Park Oranjekwartier.

Een duurzaam evenement
Samen met onze showroomhouders in het World Fashion Centre streven wij naar een duurzaam evenement en maken hierover afspraken met onze leveranciers. Ook u kunt hier als bezoeker aan bijdragen. Kom met het openbaar vervoer, houdt uw ticket bij voorkeur digitaal gereed op uw smartphone en neem van thuis een duurzame shopper mee.