We hebben de meeste vragen op een rijtje gezet. Mocht je dan nog steeds vragen hebben vul dan het formulier in op de contactpagina of kom tijdens de FashionDays naar de informatiebalie in de centrale Hal.

FashionDays hanteert tassen, trolley en of koffer controle bij de ingang

U krijgt enkel toegang tot het World Fashion Centre met een vooraf gekocht entreebewijs. U kunt toegangsskaarten reserveren www.fashiondays.nl. U dient ieder jaar opnieuw reserveren en uw keuzes te maken voor de toegangsdata en tijden.
Als u vroegtijdig reserveert betaalt u voor de vrijdag € 20,00, zaterdag € 19,00 of zondag € 18,00 +  € 1,50 administratiekosten voor beide FashionDays in het voorjaar en najaar.
Losse toegangskaarten kosten tussen de € 11,50 en € 12,50 + € 1,50 administratiekosten afhanelijk van de dag en tijd.

De administratiekosten zijn altijd per reservering (dus niet per toegangskaart). 
Na ontvangst van uw betaling, ontvangt u direct uw kaarten op uw e-mail adres.

U kunt tijdens het betaalproces kiezen voor betalen via iDeal, MasterCard of Visa.

Alle betaling worden verwerkt via MultiSafepay.
MultiSafepay is een payment service provider en verwerkt de online betalingen. Hoewel de handelsnaam MultiSafepay op uw bankafschrift staat vermeld, is uw betaling veilig verwerkt.
Kinderen tot 12 jaar en onder begeleiding van volwassene met een geldig toegangsbewijs zijn gratis. Wij adviseren i.v.m. de drukte om niet met jonge kinderen naar de FashionDays te gaan.
Uitsluitend de toegangskaarten die u heeft ontvangen van de FashionDays of TrioTicket garanderen de toegang tot het World Fashion Centre. Alle andere toegangskaarten of uitnodigingen van bedrijven in het WFC zijn tijdens de FashionDays niet geldig en geven u geen toegang tot de FashionDays.