We hebben de meeste vragen op een rijtje gezet. Mocht je dan nog steeds vragen hebben vul dan het formulier in op de contactpagina of kom tijdens de FashionDays naar de informatiebalie in de centrale Hal.

FashionDays hanteert tassen, trolley en of koffer controle bij de ingang

U krijgt enkel toegang tot het World Fashion Centre met een vooraf gekocht entreebewijs. U kunt toegangsskaarten reserveren www.fashiondays.nl. U dient ieder jaar opnieuw reserveren en uw keuzes te maken voor de toegangsdata en tijden.
Toegangskaarten voor de FashionDays kosten € 10,-
Vanaf 1/1/2024 rekenen we weer administratiekosten per reservering, u kunt uw ticket  tot 48 uur voor aanvang omzetten naar vouchertegoed.  Indien u met uw vouchertegoed weer toegansgkaarten gaat reserveren worden wel de reserveringskosten doorbelast. De reserveringskosten zijn € 1,- per reservering en per 1/4/23 gaan deze weer naar het standaard tarief van  €1,50 per reservering.

Na ontvangst van uw betaling, ontvangt u direct uw kaarten op uw e-mail adres.

U kunt tijdens het betaalproces kiezen voor betalen via iDeal, MasterCard of Visa.

Alle betaling worden verwerkt via MultiSafepay.
MultiSafepay is een payment service provider en verwerkt de online betalingen. Hoewel de handelsnaam MultiSafepay op uw bankafschrift staat vermeld, is uw betaling veilig verwerkt.
Het is niet meer mogelijk om kinderen gratis mee naar binnen te nemen. Ook voor kinderen tot 12 jaar is dus een geldig toegangsbewijs nodig.
Uitsluitend de toegangskaarten die u heeft ontvangen van de FashionDays of TrioTicket garanderen de toegang tot het World Fashion Centre. Alle andere toegangskaarten of uitnodigingen van bedrijven in het WFC zijn tijdens de FashionDays niet geldig en geven u geen toegang tot de FashionDays.