We hebben de meeste vragen op een rijtje gezet. Mocht je dan nog steeds vragen hebben vul dan het formulier in op de contactpagina of kom tijdens de FashionDays naar de informatiebalie in de centrale Hal.

Heeft u iets gevonden of verloren tijdens de FashionDays dan kunt u zich melden bij de beveilinging van het World Fashion Centre.
 

Telefoon + 31 (0) 20 511 01 73 Alleen op werkdagen na de fashiondays
Email info@worldfashioncentre.nl

De beveiliging kunt u vinden in de centrale hal.

Heeft u medische hulp nodig meld u zicht dan bij de beveiliging in de centrale hal.

Het World Fashion Centre is een rolstoel vriendelijk gebouw. Tijdens de FashionDays dient u er wel rekening mee te houden dat veel showrooms i.v.m de drukte en de hoeveelheid confectierekken niet altijd rolstoelvriendelijk zijn.

In het World Fashion Centre staan geldautomaten van de ABNAMRO waar u contant geld kunt opnemen. Onze ervaring is dat de geldautomaten snel leeg zijn. Om lange wachttijden te voorkomen raden wij u aan voldoende contant geld te pinnen, voordat u de FashionDays bezoekt.
De bedrijven die meedoen aan de FashionDays zijn allemaal zelfstandige bedrijven. Bij een veel bedrijven kunt u uw aankopen betalen met uw bankpas maar niet bij allemaal. Het is daarom verstandig om voldoende contant geld me te nemen.

In het Word Fashion Centre is geen garderobe. 

I.v.m de veiligheids voorschriften kunt u ook geen koffers en tassen meer in bewaring geven.