We hebben de meeste vragen op een rijtje gezet. Mocht je dan nog steeds vragen hebben vul dan het formulier in op de contactpagina of kom tijdens de FashionDays naar de informatiebalie in de centrale Hal.
Wat gebeurt er met mijn toegangskaarten ?
U ontvangt vouchertegoed, zodat u zelf kunt beslissen voor welke editie(s) u deze wilt gebruiken. Het tegoed is te verzilveren voor alle toekomstige edities van de FashionDays + alle overige evenementen op www.trioticket.com. Hieronder vallen naast de FashionDays nog diverse kleinschalige sample sales.  

Had u uw kaarten rechtstreeks bij TrioTicket gekocht, dan heeft u het vouchertegoed al eerder ontvangen. Heeft u nog niet eerder een voucher ontvangen, dan ontvangt u deze medio maart 2021 in uw mailbox. Heeft u meerdere reserveringen op hetzelfde e-mailadres, dan wordt het saldo van de vouchers automatisch bij elkaar opgeteld.
De voucher is te verzilveren voor alle evenementen op www.trioticket.com. Hieronder vallen diverse kleinschalige sample sales op de korte termijn, maar uiteraard heeft u met uw voucher ook het recht om weer als eerste te reservering voor de volgende editie van de FashionDays in april en oktober 2021.
Je kunt het tegoed van de voucher minimaal 36 maanden gebruiken. 
Je kunt het vouchertegoed gebruiken voor de FashionDays en alle overige sample sales en events van TrioTicket (www.trioticket.com). De voucher kun je gebruiken tijdens het boekingsproces. Zodra je je mailadres gebruikt komt je vouchersaldo automatisch in beeld. Om de voucher te verzilveren, dien je ook de vouchercode te bezitten. Deze heb je tevens per mail ontvangen. Afhankelijk van je saldo en de kosten voor de nieuwe reservering wordt de reservering verder verwerkt.

Wenst u helemaal geen gebruik te maken van uw voucher, dan kunt u een verzoek tot terugbetaling indienen. Echter is de huidige ticketregeling niet voor niets opgezet; organisaties kunnen omvallen als iedereen tegelijk zijn geld terugvraagt. Vandaar ook dat I.s.m. de overheid de Regeling Ticketgelden Coronacrisis is gepubliceerd. Lees alles over de Regeling Ticketgelden Coronacrisis
Indien wij een voucher aan u uitbetalen brengen wij zolang er geen reserveringskosten worden doorbelest op nieuwe reserveringen € 1,50 in rekening als administratiekosten.
Uitbetaling is niet meer mogelijk als een reservering door de koper zelf word geannuleerd. Ons logboek is daarvoor leidend.