We hebben de meeste vragen op een rijtje gezet. Mocht je dan nog steeds vragen hebben vul dan het formulier in op de contactpagina of kom tijdens de FashionDays naar de informatiebalie in de centrale Hal.
Tickets van 2020 zijn niet geldig voor 2022. Kaartkopers hebben hierover bericht gehad en vouchertegoed ontvangen om kosteloos nieuwe tickets te kunnen reserveren.
Wat gebeurt er met mijn toegangskaarten ?
Iedere kaartkoper heeft een vouchertegoed van TrioTicket.nl  ontvangen. Het vouchertegoed is te verzilveren voor alle toekomstige edities van de FashionDays + alle overige evenementen op www.trioticket.nl Hieronder vallen naast de FashionDays nog diverse kleinschalige sample sales.  

Heeft u meerdere reserveringen op hetzelfde e-mailadres, dan wordt het saldo van de vouchers automatisch bij elkaar opgeteld.
De voucher is te verzilveren op www.fashiondays.nl en voor alle evenementen op www.trioticket.nl Hieronder vallen diverse kleinschalige sample sales.
Het vouchertegoed bij TrioTicket is 36 maanden geldig na eerste uitgifte. Het is niet mogelijk om het voucher tegoed te laten uitbetalen.
Je kunt het vouchertegoed gebruiken voor de FashionDays en alle overige sample sales en events van TrioTicket (www.trioticket.com). De voucher kun je gebruiken tijdens het boekingsproces. Zodra je je mailadres gebruikt komt je vouchersaldo automatisch in beeld. Om de voucher te verzilveren, dien je ook de vouchercode te bezitten. Deze heb je tevens per mail ontvangen. Afhankelijk van je saldo en de kosten voor de nieuwe reservering wordt de reservering verder verwerkt.

Terugbetaling

  • Bij definitieve afgelasting is deze termijn 3 maanden na de oorspronkelijke datum waarop het evenement zou plaatsvinden.
  • Indien een evenement wordt verplaatst naar een nieuwe datum kun je tot 3 maanden na de verzette datum van het evenement een refund aanvragen.
  • Alle nieuwe reserveringen na 15 maart 2020 vallen onder het refund beleid. Dat betekend dat indien een evenement wordt afgelast de tickets automatisch worden omgezet naar vouchertegoed.
  • Na de termijn van 3 maanden is het niet meer mogelijk om een refund aan te vragen.
  • Het vochertegoedis geldig tot 36 maanden na uitgifte.
  • Uitbetaling is niet meer mogelijk als een reservering door de koper zelf word geannuleerd of er al een mutatie heeft plaatsgevonden. Ons logboek is daarvoor leidend.