We hebben de meeste vragen op een rijtje gezet. Mocht je dan nog steeds vragen hebben vul dan het formulier in op de contactpagina of kom tijdens de FashionDays naar de informatiebalie in de centrale Hal.
Alle vouchertegoeden die zijn verstrekt na opheffingen van alle corona maatregelen op 23 maart 2022 zijn 24 maanden geldig.
De vouchertegoeden die zijn uitgegeven tijdens de corona maatregelen zijn 36 maanden geldig na de datum van uitgifte.

Het is niet mogelijk om het voucher tegoed te laten uitbetalen.
De voucher is te verzilveren op www.fashiondays.nl en voor alle evenementen op www.trioticket.nl Hieronder vallen diverse kleinschalige sample sales.
Je kunt het vouchertegoed gebruiken voor de FashionDays en alle overige sample sales en events van TrioTicket (www.trioticket.com). De voucher kun je gebruiken tijdens het boekingsproces. Zodra je je mailadres gebruikt komt je vouchersaldo automatisch in beeld. Om de voucher te verzilveren, dien je ook de vouchercode te bezitten. Deze heb je tevens per mail ontvangen. Afhankelijk van je saldo en de kosten voor de nieuwe reservering wordt de reservering verder verwerkt.

Terugbetaling

  • Bij definitieve afgelasting is deze termijn 3 maanden na de oorspronkelijke datum waarop het evenement zou plaatsvinden.
  • Indien een evenement wordt verplaatst naar een nieuwe datum kun je tot 3 maanden na de verzette datum van het evenement een refund aanvragen.
  • Alle nieuwe reserveringen na 15 maart 2020 vallen onder het refund beleid. Dat betekend dat indien een evenement wordt afgelast de tickets automatisch worden omgezet naar vouchertegoed.
  • Na de termijn van 3 maanden is het niet meer mogelijk om een refund aan te vragen.
  • Het vochertegoed is geldig tot 24 maanden na uitgifte.
  • Uitbetaling is niet mogelijk als een reservering door de koper zelf word geannuleerd of er al een mutatie heeft plaatsgevonden.