We hebben de meeste vragen op een rijtje gezet. Mocht je dan nog steeds vragen hebben vul dan het formulier in op de contactpagina of kom tijdens de FashionDays naar de informatiebalie in de centrale Hal.
Wat gebeurd er met mijn toegangskaarten van 2020?

Indien een evenement geen doorgang kan vinden door Covid19-maatregelen worden de tickets omgezet naar een nieuwe datum of een voucher.
  • Alle kopers die in het bezit zijnvan losse TrioTicket toegansgkaarten hebben inmiddels een voucher ontvangen.
  • Indien u in het bezit bent van een FashionDays duokaarten (april & oktober) dan zijn voorlopig omgezet naar 9,10,11 april 2021 en 1, 2, 3 oktober 2021.

Zodra er definitieve data bekend zijn laten we dat op de website en via email direct weten. Deze data zijn afhankelijk van de dan geldende Covid19 overheids maatregelen.
 

Wat is het overheids advies indien u in het bezit zijn van toegangskaartjes

Ik heb kaartjes voor een bezoek aan, of een voorstelling bij, of een evenement. Gaat dit door?
Het advies is om dit na te gaan bij de betreffende culturele instelling.

Worden gekochte kaartjes in de cultuur- en evenementensector terugbetaald?
Veel voorstellingen, festivals en concerten worden noodgedwongen verplaatst of afgelast.
De sector heeft samen met diverse organisaties, gesteund door de ministeries OCW, EZK en VWS, een voucherregeling gerealiseerd.
Er wordt zoveel mogelijk gezocht naar nieuwe data voor de evenementen die nu geen doorgang kunnen vinden en het oorspronkelijke ticket blijft gewoon geldig.
Is zo’n verplaatsing niet mogelijk? Of wordt het evenement definitief afgelast of is de houder van het ticket verhinderd op de nieuwe datum? Dan krijgt de houder van het ticket een voucher ter waarde van de oorspronkelijke ticketprijs (inclusief (service)kosten) die later ingewisseld kan worden.

Naast de voucheroptie heeft u het recht om uw geld terug te vragen. Doch deze maatregel is niet voor niets in het leven geroepen en er op gericht om de sector door deze lastige tijden te helpen.

Ticketkopers worden door de betreffende organisator geïnformeerd over de praktische afhandeling van hun evenement en tickets.

Meer informatie: bewaarjeticket.nl.

Als je je voucher niet kunt gebruiken, heb je recht om je geld terug te vragen. Wanneer het geld wordt teruggestort, hangt ervan af of het een verplaatst of een afgelast evenement is.

- Indien een evenement wordt verplaatst (FashionDays april en oktober 2021), zal de gevraagde terugbetaling plaatsvinden een maand na de nieuwe datum van het verplaatste evenement. 
- Bij afgelasting is deze termijn 3 maanden na de oorspronkelijke datum waarop het evenement zou plaatsvinden.

Bovenstaande ticketregeling is niet voor niets opgezet; organisaties kunnen omvallen als iedereen tegelijk zijn geld terugvraagt. Vandaar ook dat de overheid deze regeling steunt.

Lees alles over de Regeling Ticketgelden Coronacrisis, die op 9 april 2020 is gepubliceerd.

De voucher is te verzilveren voor alle evenementen op www.trioticket.com. Hieronder vallen diverse kleinschalige sample sales op de korte termijn, maar uiteraard heeft u met uw voucher ook het recht om weer als eerste te reservering voor de volgende editie van de FashionDays in april en oktober 2021.
Ja, dit kan. De FashionDays 2020 worden verplaatst naar 2021. Zodra de nieuwe data en tijden bekend zijn, kunt u als eerste op www.trioticket.com uw voucher gebruiken om nieuwe kaarten voor de FashionDays te reserveren. 
Je kunt het tegoed van de voucher gebruiken tot 1 januari 2023 om een ticket te kopen voor een evenement van TrioTicket.
Indien noodzakelijk gaan we deze termijn verlenegn.
Je kunt het vouchertegoed gebruiken voor alle sample sales en events van TrioTicket (www.trioticket.com). De voucher kun je gebruiken tijdens het boekingsproces. Zodra je je mailadres gebruikt komt je vouchersaldo automatisch in beeld. Om de voucher te verzilveren, dien je ook de vouchercode te bezitten. Deze heb je tevens per mail ontvangen. Afhankelijk van je saldo en de kosten voor de nieuwe reservering wordt de reservering verder verwerkt.

TrioTicket zal tot 1/1/2023 geen reserveringskosten kosten doorbelasten voor Samplesale gerelateerde events.