We hebben de meeste vragen op een rijtje gezet. Mocht je dan nog steeds vragen hebben vul dan het formulier in op de contactpagina of kom tijdens de FashionDays naar de informatiebalie in de centrale Hal.
Het WFC is goed te bereiken met openbaar vervoer: Trein Station Lelylaan), tramlijnen 1, 2 en 17 alsmede metrolijn 51. Op de verschillende haltes staat het WFC aangegeven. Van station Lelylaan is het circa 5 minuten lopen. U ziet de torens al liggen. Vanaf de tramhaltes bent u met een paar minuten in het WFC. Wellicht is dit een plezierige methode om het WFC te bereiken.
Het World Fashion Centre (WFC) is per auto te bereiken door het nemen van de afslagen S106 en S107 op de A10. Komend van afslag S106 zullen verkeersbegeleiders u naar de verschillende parkeergelegenheden loodsen. Volgt u hun aanwijzingen op dan bent u het snelst op de plaats van bestemming. Let u a.u.b. op de sluitingstijden van de parkeergarages!
 
Denk er aan! Parkeerruimte in Amsterdam is schaars en het openbaar vervoer is een goed alternatief.

Klik hier voor de route naar het WFC vanuit diverse richtingen.

U kunt parkeren in de parkeergarage van het World Fashion Centre.
Uitrijkaarten zijn verkrijgbaar in de centrale hal van het World Fashion Centre World Fashion Centre tegen een vast tarief van € 12,00.
U kunt ook bij de parkeer automaat betalen. De kosten zijn dan € 3,- per 50 min of een deel daarvan.
 
Denk er aan! Parkeerruimte in Amsterdam is schaars en het openbaar vervoer is een goed alternatief.

De politie zal scherp controleren op verkeerd geparkeerde auto’s en het onjuist gebruik maken van laad- en losplaatsen. Geverbaliseerde auto’s kunnen weggesleept worden. Wij adviseren u hiermee rekening te houden. 

Laat dus geen passagiers in en uitstappen voor het WFC!