We hebben de meeste vragen op een rijtje gezet. Mocht je dan nog steeds vragen hebben vul dan het formulier in op de contactpagina of kom tijdens de FashionDays naar de informatiebalie in de centrale Hal.

Regelmatig ontvangen wij vragen m.b.t. ontvangen tickets die ogenschijnlijk hetzelfde ticketnummer hebben. Iedere toegangskaart is uniek en indien u meerdere toegangskaarten heeft gekocht, kunt u de verschillen vinden in het midden van het nummer en in de linkerbarcode onderaan de toegangskaarten. 

 

U dient uw toegangskaarten goed leesbaar te printen om zeker te zijn van een snelle toegang. Indien het onmogelijk voor u is om uw toegangskaarten goed leesbaar te printen, kunnen wij op vertoon van een email op uw mobiel of een bewijs van uw betaling bij de informatiebalie uw toegangskaarten controleren en printen.
Kijk eerst in uw spambox of ongewenste mail. Wanneer u er zeker van bent dat u geen tickets heeft ontvangen, kunt u op onze website een kopie opvragen (zie hiervoor de button links onder, op de homepage). Indien dit ook niet lukt, verzoeken wij u contact met ons op te nemen middels het informatieformulier. Wij zullen uw boeking controleren en voor een oplossing zorgdragen. Controleer a.u.b. of het verschuldigde bedrag is afgeschreven, alvorens u contact opneemt.
 
LET OP! Kort voor, of tijdens de FashionDays kunnen wij aanvragen voor het toezenden van een kopie van uw toegangskaarten niet meer tijdig verwerken. Indien u een betaalbewijs mee neemt naar de FashionDays, lossen wij het graag bij de informatiebalie (hoofdingang WFC) op.
Tot 48 uur voor aanvang kunt u uw toegangskaart nog wijzigen naar een andere beschikbare tijd van hetzelfde evenement. Wilt u uw kaarten teruggeven, dan kunt u ze kosteloos omzetten naar een voucher. Het vouchertegoed kunt u dan weer gebruiken voor een volgende edite of een andere sample sale op TRIOTICKET.NL
Het voucher tegoed bij TrioTicket is 24 maanden geldig. Het is niet mogelijk om het voucher tegoed te laten uitbetalen.


Op basis van de Wet Koop op Afstand kunt u uw aankoop niet ontbinden. De koop en verkoop van kaarten valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 7:46i lid 3BW die ziet op tijdsgebonden producten. Ten aanzien van deze tijdsgebonden producten is bepaald dat ze (vanwege hun tijdsgebonden karakter) niet geretourneerd kunnen worden. U kunt dit nog nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit
Een eTicket kan meerdere keren uitgeprint worden. Het ticket is echter voorzien van een unieke streepjescode. Zodra deze éénmaal is gescand, is deze niet langer geldig. U krijgt dus maar één keer toegang. Het is daarom aan te raden de eTickets slechts éénmaal uit te printen en deze te bewaren op een veilige plek.

MultiSafepay is een payment service provider en verwerkt de online betalingen. MulitiSafepay leverd betrouwbare en veilige betaaloplossingen voor webwinkels. Hoewel de handelsnaam MultiSafepay op uw bankafschrift staat vermeld, is uw betaling veilig verwerkt namens de webshop waar u uw bestelling heeft geplaatst.